Vásárlás személyi stylisttal

A vásárlás előtt fontos, hogy feltérképezhessem a személyiséged. Beszélgetünk az életmódodról, arról, hogy mely stílusirányzatokat érzed magadhoz közel. Így fejben már szűkíthetjük a kört, hogy milyen ruhák kerülnek be Hozzád majd a próbafülkébe. 

A vásárlás során a boltok kínálatától függően felkeressük a megfelelő üzleteket, és az általam kiválasztott ruhadarabok közül  – gyors próba után – eldöntjük, hogy mi az, ami bekerül az új ruhatáradba. Mindeközben szem előtt tartjuk az általad meghatározott keretösszeget, vásárlás során pedig közvetlenül az üzletnek fizetsz. A cél, hogy az alkatodnak, színtípusodnak, és stílusodnak tökéletesen megfelelő, de egymással is jól kombinálható, jó minőségű, és reális áron vásárolt ruhadarabokkal térhess haza.

“A közös vásárlás minden várakozásomat felülmúlta! Igazán köszönöm, hogy finoman, de határozottan kimozdítottál az eddigi szokásaimból és együtt sokkal jobb ruhatárat raktunk össze, mint gondoltam volna!  Szeretem, hogy folyamatot tanítasz, és úgy tudok már öltözködni ezáltal, hogy tényleg engem tükrözzön amit viselek.  Anna”

További véleményeket itt olvashatsz.

Szolgáltatás Díjszabás Időtartam (maximum)
Vásárlás stylisttal 48.000,- 4 óra

Vásárlásra időpont egyeztetés itt: