gardrobrendezes-3

A gardróbrendezés alkalmával közösen átválogatjuk a már meglévő ruháidat, és akár darabonként döntjük majd el, hogy melyik az ami segít Téged, és  melyik az,  ami éppen gátol a harmonikus megjelenésben.

Abban az esetben, ha a ruháid között több megfelelő darab is akad, segítek a szettek kialakításában,  hogy mit mivel érdemes kombinálnod. Tanácsot adok abban is, hogy mivel kellene még kiegészítened meglévő ruhatáradat a teljesebb összkép érdekében, valamint abban, hogy hogyan tárold a ruháidat úgy, hogy minél könnyebben használható, és átlátható gardróbod legyen, ami valóban támogat a reggeli készülődés során.

Természetesen a gardróbrendezés nem arról szól, hogy minden ruhád “zsákba kerül”, de a folyamat végén már Te is tisztában leszel azzal, hogy mit érdemes viselned, és mit kell inkább kiszelektálnod a szekrényedből. Ruhatárad könnyebben használhatóvá, és átláthatóvá válik, mely reggelenként – amikor kinyitod a szekrényt – , inspirálhatja az egész napodat.

Most lehetőséged van a színtanácsadással bővített gardróbrendezés igénybevételére is.

A színek, minták fazonok egyformán fontosak egy stílus felépítésében. A színek tekintetében a kendőpróba segítségével még pontosabban meghatározzuk azt, hogy mely tónusok állnak a természetes színeidhez a legközelebb. Ahhoz, hogy minél jobban ráálljon a szemed a számodra legideálisabb tónusokra, színpalettát is kapsz tőlem, ami az altípusod főbb árnyalatait tartalmazza.

Nagyszerű kombó, nekem bevált, a gardrób átláthatóbb és rendezettebb lett, az én színeiben, amikről addig nem is tudtam, hogy én vagyok. Akkor sokkolt, ma imádom a színeimet, mert élettel töltenek fel és csuda mód megszépítenek. A palettám azóta hűséges társam, mindenhova elkísér és rengeteg felesleges vásárlást spórolt meg nekem. Anitától pedig ódákat lehetne zengeni, de inkább keressétek fel, megéri! Marcsi

További véleményeket itt olvashatsz.

Szolgáltatás Díjszabás Időtartam (maximum)
Gardróbrendezés 13.000,-/óra 4 óra
Gardróbrendezés és színtanácsadás 13.000,-/óra 5 óra

Gardróbrendezésre, vagy a színtanácsadással kombinált gardróbrendezésre itt tudsz időpontot kérni: