alkatelemzes

 

A színtanácsadáson felül, az alkatelemzéssel bővített szolgáltatás esetén választ kapsz arra,  hogy melyek azok a vonalak, melyekkel pozitív adottságaidat hangsúlyozhatod, a kevésbé pozitívakat pedig jótékonyan háttérbe szoríthatod.

Ezentúl könnyebben eligazodsz majd a kiegészítők világában is, valamint kielemezzük alkatod arányait, előnyeit és gyengeségeit, hogy meghatározhatóvá váljon a legelőnyösebb felső-, és szoknyahossz. Az alkatelemzés végére tisztában leszel azzal is, hogy mely irányzatok illeszkednek az egyéniségedhez a legjobban, és hogy milyen praktikákkal alakíthatod ki saját, egyéni stílusod. Beszélünk a vonalakról, a mintákról, anyagokról, az alapdarabok fontosságáról, a bennük rejlő lehetőségekről. A tanácsadás végén pedig lesz egy saját koncepciód arra, hogy hogyan alakíthatod ki a ruhatáradat úgy, hogy kreatív és praktikus is legyen egyszerre.

 

Az alkatelemzéssel bővített színtanácsadást egyszerre ketten is igénybe vehetitek!

Az alkat elemzéssel bővített szolgáltatás tartalma:

  • A színtanácsadás elméleti háttere
  • Személyenkénti kendőpróba, melynek során meghatározzuk a számodra legideálisabb színeket
  • Színpaletta
  • Inspirációs anyag
  • A személyi styling főbb iránymutatásai (Testalkat típusok, Minták/textúrák párosítása, Alapdarabok, Kiegészítők)
  • Mini gardróbrendezés (színek és fazonok alapján)
  • Kávé, tea, és egy kis nasi
  • Egy 10%-os kupon a további szolgáltatások árából, melyet 2 hónapig használhatsz fel.

“Beszélgetések során viccesen szoktam használni azt a szófordulatot, hogy “éveket okosodtam”. Sosem volt igazabb, mint a nálad töltött négy óra után. Azért kerestelek meg, hogy szakember véleménye és megerősítése után úgy tudjak öltözni, hogy sugározzon a harmónia rólam, és magam is elégedett legyek és örömmel járjak-keljek. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem a tudásod, ígérem okosan használom fel a gardróbom újraépítésénél. Tehát abszolút használható tudást adtál át, nagyon kellemes, barátságos környezetben, közvetlen, baráti hangulatban. Köszönök szépen mindent, bármi kérdés vagy kétség felmerül,azonnal hozzád fordulok, és egyébként is mindenkinek ajánlani foglak. Üdvözöllek,  Aliz!”

További véleményeket itt olvashatsz.

Szolgáltatás Díjszabás Időtartam (maximum)
Egyéni színtanácsadás és alkatelemzés 39.000,- 3 óra
Páros színtanácsadás és alkatelemzés (2 főre összesen) 48.000,- 4 óra

*A páros színtanácsadás-, és alkatelemzésre (maximum) hárman is jöhettek, ehhez kérjetek egyedi ajánlatot!

Egyéni/Páros színtanácsadás-, és alkatelemzésre itt tudsz időpontott kérni: